mandag den 27. februar 2012

Klumme - Hvad er det for en dag? En helt almindelig dag?

 
"Nej, det er ingen almindelig dag, for det er Lottes fødselsdag. Hurra. Hurra. Hurra." Nogenlunde sådan synger Lottes far i tv-serien - bag Astrid Lindgrens bog, "Lotte fra ballademagergade." Lotte er en pige, der kan selv og vil selv. Hun vil alt det, som de andre vil.
I dag er det bloggens fødselsdag. Fordi en anden pige også vil. Og pigen, det er mig!
Netop i dag for præcis et år siden tog jeg en drastisk beslutning. Nu måtte det være slut med at gemme sine tekster i skuffen. Trods fuldtidsarbejde og den tidsrøver det er, at være mor til to skønne piger og gift med en travl mand, ville jeg se om jeg alligevel kunne frigøre lidt tid til át skrive tekster som så skulle ud på bloggen.
Heldigvis for den beslutning. Tiden kom af sig selv og jeg har nydt at lave indlæg af forskellig art. Senest er det blevet til IKEA-klummer, en børnebog (jeg venter på endeligt svar fra et forlag), taler, digte, workshop og oplæsninger af mine egne eller andres tekster. Det har været et skønt og produktivt år.
Ind imellem tager man nogle beslutninger, som enten må briste eller bære. Denne her bærer!
"Det er ingen almindelig dag." Det er bloggens fødselsdag. Hurra for jer læsere. Tak for gode ideér, ros og kommentarer. Jeg værdsætter det.

Fortsat god læselyst!


1 kommentar:

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...