lørdag den 12. maj 2012

Klumme - Jeg er stolt af dig, mor!


I disse dage har min yngste datter smidt bleen. Et vovestykke uden lige, hun er nemlig kun to-et-halvt år gammel, men har som sådan været klar til at sige farvel til både Panda-bleen, Byggemand Bob- bleen og alle de andre - siden flyverdragten kom på i vinter. Hun er lillesøster og har travlt med at kunne præcis det samme som storesøster. Hun har fart på. Men hun er også en lille pige, der skal roses for sin kunne og sit mod. Således klapper vi dagligt, når det lykkes at nå ud i rette tide, og siger "pyt", når det ikke gør, imens vuggestuens personale støtter os på bedste vis.

I dag, da vi efter en intens løben frem og tilbage fra sportshallen til toiletterne og tilbage igen (under vores ældste datters håndboldtræning i FIF) klarede vi frisag. Alle fem gange. Vores yngste datter mødte en vuggestuekammerat (der også var med sin storesøster til håndbold) og de holdt en større vandfest. "Det er min vandflaske", "Ja, og det er min mor". "Det er min far", "Ja, og det er min vand." De to drak så meget vand og vi løb derfor i pendulfart til, og fra toilettet. Ganske festligt.

Efter håndboldtræningen tog vi i Frederiksberg Centret. I Føtex, hvor man faktisk slet ikke bør komme om lørdagen. Her var der heller ingen "uheld." Da vi, trætte efter formiddagens strabadser, gjorde klar til dagens lur, var jeg så stolt af min datter. "Jeg er bare så stolt af, at du klarede det i dag," sagde jeg, til min datter, hvortil hun svarede: "Mor, jeg er bare så stolt af dig. Du kan selv lave lort!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...