søndag den 30. december 2012

Happy New Year 2013

Året er ved at løbe ud. I morgen skal nytårsmenuen indtages - og de første bobler drikkes i selskab med (tv-transmissionen af) dronningens nytårstale. I dag vil jeg gøre status over et fantastisk år. År 2012!

For ca. to år siden begyndte denne blogs eventyr, en kold februar dag i 2010. Jeg ville dengang erobre verden. I hvert fald ville jeg generobre en time om dagen, i selskab med mig selv.

”An hour of power. At least fifteen min.,” som coachen, Anthony Robbins siger.

Det er ikke alle dage i de sidste to år, at det er lykkedes, men jeg har opdaget at timerne imellem kl. otte og ti om aftenen med fordel kan anvendes til andre formål, end blot at være passiv gæst i selskab med fjernsynet.

I år er jeg blevet optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Jeg har i den forbindelse købt mig til en ugentlig skrivedag, hvilket har vist sig, at være en god investering. Og absolut nødvendig. En af de bedste beslutninger, jeg traf, da jeg fik brevet om optagelse på skolen.

Det har været skønt at tilbringe alle mandage eftermiddage og aftener i selskab med gode holdkammerater. Det har åbnet nye døre til, hvad man kan skrive. Og hvad man ikke kan skrive.

Ligeledes har jeg diskuteret mine tekster, sammen med andre forfattere. Både dem fra holdet. Og dem, der modtager kunststyrelsens legater. Det har været lærerigt. Pragtfuldt, at have mulighed for at gøre det, som man holder allermest af. At sætte sig ved computeren og skrive.

I år har jeg skrevet på en del forskelligartede børnebogsprojekter, som ser dagens lys i 2013. Derudover er gamle projekter kommet frem i lyset igen, takket være e-bogens popularitet. Således er ”Noas Ark II” udkommet som e-bog, og kan nu købes eller lånes. Tak til min altid dygtige og skarpe læsegruppe. Jeg vokser i jeres selskab. Tak til jer, der har lånt eller køb bogen på den ene, eller den anden måde. Jeg påskønner også, på denne dag, årets mange interessante møder med vidunderlige mennesker, som jeg har mødt for første gang i år. Jeg påskønner også de mange dejlige timer i gode gamle venners selskab. Jeg håber, at 2013 giver lige så fantastiske stunder sammen med jer. Hvor har det været inspirerende, morsom og nogle fornøjelige timer.

Året har budt på en vidunderlig rejse med min mand og vores to børn til forskellige byer, i forskellige stater, i USA. Fra San Francisco, Californien, til Portland, Oregon, til San Diego, Californien og endelig New York, New York. En fantastisk USA-tour. Min mands eventyr med udgivelsen af tegneserien: ”The Devils Concubine” på det amerikanske forlag, IDW, 2011 har i 2012 bragt ham på solotur til USA, og Frankrig - Saint Malo og Angoulême. Næste år venter endnu flere eventyr for ham.

I 2012 har jeg været på inspirationsrejse i efteråret til Barcelona, Spanien med en god veninde. Det er ikke bare de smukke steder, som jeg har set på rejserne, men især de tanker og samtaler med mennesker, som jeg har mødt på min vej, der gør, at jeg (og vores familie) også i 2013 prioriterer rejserne på budgettet.
År 2013 byder på flere interessante ting. Bloggen, og studierne på Forfatterskolen for Børnelitteratur fortsætter. Sidstnævnte byder på opgaver, og nye møder, med endnu flere inspirerende forfattere, og forlagsredaktører. Nye samarbejder med dygtige visuelle kunstnere og illustratorer til flere børnebogsideer fortsætter. Projekter er der nok af. Timer ligeledes. 24 i døgnet. Det er nok. Der skal laves en ret solid plan, for at få det hele til at gå op.
Tænk, hvor heldigt. Om 27 timer et helt splinternyt år. Hvor bliver det vidunderligt.
Jeg har vokseværk. Vidunderligt vokseværk. Ved nytårstid især.
God læselyst på bloggen i 2013.
Godt nytår!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...