tirsdag den 26. februar 2013

Klumme - Min far er negerkonge!


”Min far er negerkonge!” Sådan siger Pippi, om sin far (i originalen.) Og det er i hendes øjne noget positivt, og eksotisk.

Det brune har forfulgt mig i dag. Min blog forsvandt. I stedet for mit foto og min tekst dukkede en dame med brunt hår op. Hun var smilende og der lå tolv valgmuligheder, til links, ud fra hendes ansigt, men ingen af dem havde noget med mig at gøre. Var jeg slettet af den brunhårede? Nej! Men en betaling for domænenavnet havde gemt sig i min indbakke og inden gemmelegen var overstået, var min side erstattet af damen med brunt hår. Det er ret ubehageligt, når man nu har tre-års-fødselsdag. At blive erstattet af noget brunt!

I dag er det nemlig tre år siden, at jeg begyndte at blogge.

I gennemsnit kommer der 40 blogindlæg om året. Det er i virkeligheden alt for få. I betragtning af hvor ofte jeg gerne vil dele en artikel, et synspunkt eller en klumme med jer.

Grænsen for børnelitteratur bliver til stadighed diskuteret. Også på Forfatterskolen for Børnelitteratur, hvor vi selv udfordres på vores egne tabuer. De findes. Lige indtil de forsvinder.

I disse dage bliver billedbogen; ”Alvas far får en børnecheck,” (Fahrenheit) anmeldt. Ingen emner er for barske i børnelitteraturen. Og dog. Jeg befinder mig i vidunderlig genre. Børnelitteraturen. Det er dejligt at vide, at enhver genre indeholder muligheden for kunst, men er det nødvendigvis ikke! Der er altså håb. Og som I ser, er bloggen kommet tilbage.
Beklager, hvis I er gik forgæves tidligere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skildpadden anmeldt på Bogbotten

Skildpadden der ville bestige Mount Everest Udgivet den 08-03-2019 af Janus Neumann Forfatter: Line Leonhardt Illustrator: Thomas Hjorthaab...