mandag den 18. marts 2013

Klumme - Lillesøster

Billedet er skrevet og tegnet af dygtige, Maren Uthaug. Hun har vundet Politikens Tegneseriekonkurrence og jeg er vild med stilen.
I dag har jeg forsøgt mig med en konkurrence. På Marens Blog kan man vinde teaterbilletter til Anemone Teatret.
 
Det var her, at jeg var til casting, som den lille fede mus, i ”Cirkeline.” Og IKKE fik rollen. Måske både fordi jeg ikke har en særlig mandig mørk stemme og mødte op med en forkert castingtekst. Eller også passede den anden pige bare til rollen. Det var ellers en af de bedre castings. Vi var ellers kun tre piger tilbage/der var inviteret. I modsætning til at stå i kø til "Hvide Løgne" eller alle de andre ret mærkelige teaterforsøg. Intet om teaterskolen i den forbindelse.  
Marens yngste datter havde fået lov til at invitere hele familien i teatret. Og nu kan man så vinde billetter til teatret. Jeg fik straks sympati med Marens yngste og skrev flg.:
”Nej, du har ret, Maren. Det er ikke altid let at være lillesøster. Tidligere i dag, på paskontoret på Frederiksberg Kommunes borgerservicekontor, blev vores ældste datter Ella, på syv, spurgt, om hun kunne skrive sit eget navn. Måske opgraderer de deres security? Herefter triumferede Ella ved standeren, imens de fire bogstaver med skrevet med stor koncentration.
Lillesøster Laura, på tre år, smed sig direkte ned på gulvet, imens hun tudbrølede: “Jamen, mor jeg kan jo slet ikke skrive mit eget navn!”
Det skulle hun naturligvis heller ikke. “Ikke før de er fem!” sagde kvinden bag kassen. Og det blev Laura faktisk også ret vred over.
PS: Har en naturlig lillesøstersympati. Er selv en af slagsen.”
PPS: Gå ind på Marens Blog. NU! Do it.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...