onsdag den 6. marts 2013

Save a writer, buy a book!Mandag var jeg til undervisning i fortællende digte på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Tirsdag underviste jeg selv i haikudigte. Senere fandt jeg et eksemplar af børnebilledbogen ”I want my hat back,” som havde læst dengang jeg sad i flere timer i den gigantiske boghandel, Powell´s Books, Portland - Oregon sidste sommer. Onsdag – i dag, skriver jeg på en kommende børnebog. En historie til drenge i ti-tolv års alderen. Torsdag underviser jeg. I struktur i historier. Fredag skriver jeg videre på historien. Og ser på min egen struktur. Lørdag læser jeg aviser. Om bøger. Søndag er søndag. Hvem ved hvilke ord, der bliver skrevet og/eller læst af mig på søndag?
PS: Save a writer, buy a book!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...