tirsdag den 14. januar 2014

Klubben - Børn og unges møde med forfattere og illustratorer


Der findes en pulje hos Statens Kunstfond, der støtter "Børn og unges møde med forfattere og illustratorer" i skolen. 
Jeg har tidligere været på besøg i en skoleklasse i mellemtrinnet, fordi kunstfonden støttede mit besøg. 
Besøget gik over alt forventning. 
Jeg underviste eleverne i forskellige ting fx pitch, plot, indhold, form, struktur, det 20 århundredes fortælling, replikker og oplæsningsteknik, forfatterens valg og fravalg, og satte min egen billedroman, KLUBBEN ind i berettermodellen. 
Jeg lavede desuden kreative skriveøvelser med eleverne og vi nåede også at evaluere dagens forløb. 
Eleverne kom én efter én ud og fortalte mig, hvad de personligt havde fået ud af dagen.  Jeg var imponeret over klassens arbejde. Der var et overordentligt godt samarbejde med klassens fagligt dygtige lærer og vi var begge to enige om, at dette forløb kunne andre også få stor glæde af. 
Hvis du kender nogen, der også har lyst til at søge mig i denne pulje, så del endelig dette. 
Join the club!
Næste deadline er d. 15/2 2014. Kh Line Leonhardt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...