fredag den 17. januar 2014

Noas Ark II på besøg i Villebys bibliotek!Nu kan man læse og høre historien om "Noas Ark II" i Villebys bibliotek.

Villeby.dk er et af Gyldendal Norges initiativer. De har købt rettighederne til "Noas Ark II" i en periode og derfor kan alle skoler (med adgang til Villebys univers) nu læse den ganske gratis. 

Redaktøren har gjort en stor indsats for at udarbejde forskellige ting i forbindelse med bogen. Der er opgaver af forskellig art fx førlæsning, om bogen, selve læsning af bogen, høre bogen (indlæst af forfatteren - yes, det er mig!) og snart vil to videoer også ligge tilgængelige på siden, hvor jeg fortæller om skriveprocesser i den ene video og Palle Schmidt (der har illustreret bogen) vil fortælle om arbejdet fra idé til færdig bog i den anden. Endeligt taler vi også om samarbejdet.

Det er spændende, når redaktører griber muligheden for at komme med nye ideer til hvad en bog, man har skrevet, kan bruges til og det er vidunderligt, når man som forfatter får mulighed for at nå et stort publikum. Begge dele er her blevet muligt takket være de dygtige folk i Villebys redaktion.

De historier man skriver må gerne have et langt liv. "Noas Ark II" har haft tre forskellige liv indtil videre. Som bog - udgivet fra Politikens Forlag i 2009, som e-bog - udgivet hos forlaget Elibi 2012, og "nu med vokseværk" og som e-bog - hos forlaget Gyldendal Norge, 2013.

God læselyst på villeby.dk! 

PS: "Noas Ark II" kan også stadigvæk lånes på biblioteket.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...