fredag den 10. januar 2014

PS 3 - Jeg er skurk!


I sommeren 2013 fik jeg muligheden for at lave dubbing. Jeg skulle indtale rollen (på dansk) som Vendra i PS3 spillet "Rachet and Clank - Nexus." 

Jeg er taknemmlig for at have fået muligheden for at spille en intergalaktisk skurk og glæder mig til at se det færdige resultat. 

Det var blandt andet replikker som denne, der gjorde rollen så vidunderlig at spille:

"The universe looks at you and sees a hero... but d'ya know what I see? A coward; someone who lost the guts to find his race... My brother´s going to find me, and he's gonna hurt all of you... Bye, Ratchet, I'll see ya soon!"―Vendra Prog taunting Ratchet1 kommentar:

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...