mandag den 21. juli 2014

Klumme - Det bedste og det værste!

Det bedste er, at jeg flyver til San Diego, USA i morgen sammen med min mand og vores to piger.
Det værste er, at jeg har to faldeknæ og derfor er nød til at gå i meget lange kjoler for at skjule de gigantiske plastre, der dækker mine faldeknæ.
Det bedste er at apoteket sælger gigantiske plastre til voksenfaldeknæ, og at jeg er nød til at købe nye kjoler.
Det værste er, at selvom jeg har født to børn, er jeg ret tæt på at besvime, når jeg ser blod fra faldeknæ.
Det bedste er, at jeg fik trøstekrammere af mine to piger, og at de ikke er lige så bange for at se blod, som jeg er.
Det værste er, at jeg er bange for at de falder, så jeg skal se blod og besvime.
Det bedste er, at kroppen heler sig selv.
Det værste er, at der går mange år, imens den gør det, og jeg i de år vil have grimme ar på knæene.
Det bedste er, at når jeg har en lang kjole på, kan man ikke se mine faldeknæ.
Det værste er, at min pt pæneste lange kjole strammer ret meget om maven, fordi min maven er større nu, end dengang hvor jeg købte kjolen, eller fordi vaskemaskinen har krympet kjolen.
Det bedste er, at jeg selv tror mest på den teori med den defekte vaskemaskine.
Det værste er, at det gør andre ikke.
Det bedste er, at min maven dog ikke er større end, at jeg ved at klippe lidt i elastikken ville kunne lave den pt pæneste kjole helt perfekt.
Det værste er, at jeg ikke gør det, fordi jeg hverken kan sy eller strikke.
Det bedste er, at med en ny kjole (og hemmelige faldeknæ) vil jeg kunne oparbejde en ny spændende identitet, fordi der lige under smilet gemmer sig en angst for blod, der løber ned af benet.
Det værste er, at hvis jeg igen møder Robert Knepper i et lyskryds i San Diego, så vil denne mystiske identitet blegne i forhold til Robbert Kneppers. Ikke skrige, når man ser Robert Knepper, ikke skrige, når man ser ROBERT KNEPPER.
Det bedste er, at jeg slet ikke ønsker at skabe en ny og spændende identitet, idet jeg for længst har affundet mig med, at de fleste tror, jeg er mindst ti år yngre, end jeg reelt er, og at den slags aldersforveksling fx kan give sjove oplevelser - fx med en hel gruppe unge studenter fra Allerød (og den ene af de unge studenters far) fx til Roskilde Festivalen i en pitkø på vej til Rolling Stones. Og hvem kunne vide, at den ene havde smuglet en perfekt flaske Rød Aalborg med ind, fordi det var den billigste falske snaps i Aldi? Og man kan sige meget om Aldi, men Rød Aalbrog og Rolling Stones passer perfekt sammen.
Det værste er, at jeg i mange år uden held prøvede at agere hemmelig og mystisk i baren uden held.
Det bedste er, at jeg aldrig holdt til hemmelig og mystisk i mere end fem minutter. Og ingen opdagede at jeg nogen sinde havde forsøgt.
Det værste er, at man ikke kan forhindre faldeknæ, selvom man er vokset fra det.
Det bedste er at de to faldeknæ skal rejse rundt i USA i knap fem uger - hvem ved måske er det lige præcis de faldeknæ, der vil give mig de sjoveste kommentarer på turen?
PS: Hvis jeg var indianer, hed jeg Kvinden, der har faldeknæ.

2 kommentarer:

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...