søndag den 27. juli 2014

Klumme - Like, med like på!


I Information kan man læse Thomas Schwartz Larsens fine debatindlæg om FB. 

 "Ud af en bruttotrup på 338 ender hver af os så med en liste på måske 20, 50 eller 100 mennesker, som vi lige nu synes er vidunderligt sjove, inspirerende og interessante. Mennesker, som vi elsker, beundrer eller respekterer, som vi er beærede over at kende, og som vi ikke skal være reality-flove over at følge og dele ting med. Det kunne være venner som ... Line, der skriver finurlige børnebøger... Alle disse og mange flere venner forskønner og forædler dagligt mit Facebookfeed, og jeg ville for alt i verden ikke undvære at følge deres gøren og laden – hverken i juli eller nogen anden måned." (Citat fra Information 27. juli 2014)

Jeg er dybt beæret over at være den Line, der bliver nævnt. Tak, Thomas. Også for i sin tid at finde på navnet, Line Fluegal Neonsmart. Den pt bedste omskrivning af Line Druedal Leonhardt. Skifter jeg nogensinde navn, vil det være til Line Fluegal Neonsmart. 

PS: Thomas har også skrevet et indlæg om at rejse, der bestemt også er værd at læse (det er også trykt i Information 16. juli 2012) "At rejse er at æde." Læs den her.

Thomas Schwartz Larsen er Senior Visual User Interface Designer hos Systematic, forfatter til Gyldendals Webbog og medredaktør af filmtidsskriftet 16:9 (Og så er han min FB-ven!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...