fredag den 5. september 2014

FEEDBACKFEST!

Da vi stoppede på Forfatterskolen for Børnelitteratur anbefalede rektor, Kari Sønsthagen, at vi skulle holde kontakt. Vi skulle fortsætte med at ses.

Før sommerferien begyndte satte to af os sammen og lavede en FB gruppe og oprettede begivenheder, der hedder FEEDBACKFEST. Fordi det er en glædelig ting at modtage feedback.

I går var så første gang, at vi mødtes - om aftenen. Jeg stod for at præsentere nogle skriveøvelser i Method Writing, som jeg selv er blevet præsenteret for på Bo Skjoldborgs kursus i Forfatterforeningen og alle var begejstrede. Heldigvis. Efter to timers intens lynskrivning var denne del slut.

Det handler om at dele. At vi bliver bedre, hvis vi hver især byder ind, med det vi har lært. Det gav ret god mening i går. Fordi det var Method Writing var der ingen oplæsninger, men korte refleksionsrunder med, hvad man kunne bruge øvelsen til, og hvad man havde oplevet.

Feedback var der ikke noget af. Men der var pralerunder og heppekor, samtaler om udfordringer og gode råd. Der var gensynsknus - og for første gang længe var alle babyerne hjemme. Ellers har hver mandag aften på skolen i lange perioder været med de skønneste smil af holdets tre babyer: Julie, Helmer og Valder.

Der var en fantastisk aften. Hvor er jeg dog heldig, at nok er Forfatterskolen slut, men Forfatterfællesskabet er begyndt. Også selvom det er efter arbejdstid.

Det hvor vi kan støtte hinanden, er ved at heppe, når man føler sig som en stor 4´er. Blandt andet. I dag har jeg det mere som en 6´er, hvilket sikkert betyder at snart er den nye roman klar til at få feedback. Og så er det forfra igen med talrækken...

Næste gang skal vi lave skriveøvelser fra Hanne Kvists kursus hos Thiemers Magasin. Nøj, hvor jeg glæder mig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...