tirsdag den 30. september 2014

If anyone has a problem...


Da min familie og jeg kørte rundt i USA i sommerferien i år, nåede vi på et tidspunkt til byen Aberdeen.

Vi havde overvejet at overnatte i byen, men da vi rullede igennem den triste by var vi ret glade for, at vi i stedet for havde taget en ekstra nat ved kystbyen, Seaside (tæt ved Canon Beach), i stedet for at bruge tiden på at opleve Aberdeen.

Det gav på alle måder mening, at Kurt Cobain forlod Aberdeen og tog til Seattle. Der er mange byer i staterne: CA, OR og WA som jeg gerne vil besøge igen, men byen, Aberdeen kommer jeg vist aldrig til at savne.

Turen rundt i Seattle bød på mere Nirvana, idet vi brugte det meste af en dag i musikmuseet, EMP (designet af arkitekt Frank O. Gehry) i - efter vi havde fået frokost i Space Needle, havde kørt med Monorail.

EMP byder på en ret stor Nirvanaudstilling, blandt andet med coverforslaget med babyen der svømmer i vandet og teksten: "If anyone has a problem with his dick, I can remove it!"

Og nu er de her så igen. NIRVANA. Denne gang er det mit nye yndlingsband: The White Album, der fortolker et Nirvananummer på P6. Lyt til nummeret her.

Læs mere om The White Album her.

Læs Gaffas anmeldes af deres plade: The Quiet Strum.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...