tirsdag den 7. oktober 2014

Elsker - Elsker ikke

Jeg har læst mange af de skønne "Elsker, Elsker ikke." i Information.
Caspar Erics er noget anderledes, end de sædvanlige. Læs mere her.


Elsker

Joe karl markus nina xenia alberte otto vilmer olga tom viktoria frida martin mor søren signe mads marta johan lone karl-frederik roberta line ludvig andreas anna freja far birgitte stine emma mille maiya david malte mads carsten cecilie kristoffer kristoffer sebastian magnus mathilde kenneth nanna maria christina helge lauge julie julie emilie christian ida jomikkel kizaja ingvild mikkel iben mormor farmor cecilie johanne william bo siri emil stig øyvind fillipa teis amalie annsofie frederikke oliver christoffer esben mads thor tobias andrea nils helena sara sarah farfar morfar lea johanne bjørn lars-emil nikolaj anders marie-louise mette albert siv henrik jonathan niels-henning astrid thomas daniel pernille andrea cæcilie

Elsker ikke

At ligegyldigt hvad jeg skriver kan jeg ikke gøre det godt nok aldrig forklare præcist hvad jeg mener fordi det også udelukker alt muligt andet som jeg måske kommer til at mene eller som personer ikke forstår at jeg også kan mene eller føle eller være osv. men alligevel vil jeg også gerne sige noget generelt de her lister at jeg tror ikke jeg elsker særligt mange ting og at det skal være vigtigt at elske noget og det skal kunne være vigtigt at sætte ord på noget jeg ved ikke engang hvad elsker betyder eller jeg tror ikke det betyder noget eller jeg tror ikke det betyder noget bestemt så hvadfuck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...