onsdag den 5. november 2014

Sjov nok?


I disse dage skriver jeg på en bog, som jeg synes er ret sjov. Faktisk er vi to forfattere, der skriver den sammen. Heldigvis synes redaktøren også, det er sjov. Når vi sidder til møde, griner vi af alt det sjove, vi synes er sjovt. Så siger en noget. Så griner de andre. Så siger en anden noget. Så griner de andre. Efter en times tid slutter mødet. 

Når jeg ser denne stribe af Tom Gauld, bliver jeg ramt af min egen usikkerhed. Alle disse overvejelser - frem og tilbage, når man skal skrive noget sjovt. Tvivlen på om det er sjovt. Eller måske bare sjovt nok? Først sikkerheden, imens jeg skriver, så tvivlen. Så sikkerheden. Så tvivlen igen. 

Jeg håber, at det resultat læseren får er samme som i Tom Gaulds stribe. Jeg kan godt være sjov. Tror jeg. I hvert fald nogen gange. Tror jeg. 

I hvert fald er jeg god til at have det sjovt og more andre. Det var i hvert fald ret sjovt dengang, jeg skvattede i en bananskræld til en Blurkoncert. Det var dælme sjovt. For de andre.

PS: Endgang så jeg et interview med Ole Bornedal. Han havde et ønske. Han ville "så gerne have at folk syntes, at han var god. Eller i hvert fald bare god nok."

PPS: Du er god nok, Ole. Jeg er personligt ret vild med "1864." Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...