mandag den 5. januar 2015

Chancer griber man!

Der er så langt fra første sætning til at sidde med en færdig bog i hænderne. Processen er dog ens. Et ord af gangen.

Her klokken halv ni mandag morgen, efter en meget lang juleferie, er jeg heldigvis allerede i gang.

Men inden skal jeg inspireres. Hurtigt. Med en deadline på et manuskript i dag, og feedbackteksten, der skal sendes til skrivegruppen og den kommende ansøgning til kunstfonden, har jeg faktisk lidt travlt.

Jeg har (for en kort stund) tyvstjålet den bog, som jeg gav min mand i julegave - MARTIN THORBORG IVÆRKSÆTTER TIL JEG DØR 2.0 og bladrer lidt rundt i den. Jeg stopper her og læser de efterfølgende sider.

Læs selv hele afsnittet, hvis det er noget for dig.

Her er Thorborgs 10 leveregler:

1. Vedholdenhed giver succes

2. Hent inspiration fra andre

3. Kend dine kunders behov og brug dem til udvikling

4. Vær stolt af den, du er

5. Giv gratis væk til andre

6. Prioritér din familie

7. Karma og rettigig omhu

8. Din lyst bliver din succes

9. Del vandende - alle kan ikke elske dig!

10. Chancer griber man

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...