søndag den 15. marts 2015

Billedbog: "La Gazella dello Sport."

La Gazella dello Sport er illustreret af Palle Schmidt
Denne her illustration kan man finde i min kommende billedbog, "La Gazella dello Sport"  der udkommer i foråret 2015.

Bogen handler om den 6 årige gazelle, der får en stor rygsæk i fødselsdagsgave. Rygsækken er fyldt med alverdens sportstøj.
Nu kan han prøve alle de sportgrene, han vil. "Sport er alle glade for," siger hans far.
Men det er ikke altid let at gå til sport.

På illustrationen er gazellen nået til ballet hos flamingoerne.

Billedbogen udkommer på Forlaget Lamberth. Og den er min personlige hilsen til den italienske sportsavis: "La Gazetta dello Sport", og til Italien, hvor jeg har tilbragt de fleste af mine somre, til jeg blev 18. Jeg har altid været fascineret af den lyserøde sportsavis, som alle mænd sad med i alle årene, uge efter uge.

FORZA "La Gazella dello Sport."

PS: Den sommer, hvor jeg var 16 år, og arbejde på Camping Flaminio i Rom, sammen med min gymnasieveninde, Fie, var der et diskotek på campingpladsen, hvor DJ´en vendte kasettebånd fra en kassettebåndoptager. På den måde kunne DJ selv danse i 30 min., inden han skulle vende båndet igen.  Der var tre forskellige bånd at vælge imellem. Those were the days.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...