fredag den 29. maj 2015

TED talk - Vulnerability


Jeg er simpelthen lige nødt til at dele denne her TED-talk om vulnerability, som jeg blev anbefalet af en skøn modig, sej kvinde - en dag, jeg sad og rystede i bukserne af skræk. Øj, hvor var jeg bange og angst og sårbar. Og jeg ville så gerne være en stort stærk forfatterløve den dag.
Jeg var virkelig angst for ikke at være god nok. En velkendt følelse.
Jeg var endnu en gang bange for at blive afvist og gået helt i baglås. Og det sagde jeg højt. Heldigvis. Det er så at sige en nødvendighed, når jeg skriver. At jeg er venner med min sårbarhed, såvel som mit mod.

Se den. (Eller vær en firkant!)

Fra TED talks side står følgende: "Brené Brown studies human connection — our ability to empathize, belong, love. In a poignant, funny talk, she shares a deep insight from her research, one that sent her on a personal quest to know herself as well as to understand humanity. A talk to share."

Why you should listen

Brené Brown is a research professor at the University of Houston Graduate College of Social Work. She has spent the past ten years studying vulnerability, courage, authenticity, and shame. She spent the first five years of her decade-long study focusing on shame and empathy, and is now using that work to explore a concept that she calls Wholeheartedness. She poses the questions:
How do we learn to embrace our vulnerabilities and imperfections so that we can engage in our lives from a place of authenticity and worthiness? How do we cultivate the courage, compassion, and connection that we need to recognize that we are enough – that we are worthy of love, belonging, and joy?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...