mandag den 20. juni 2016

Vil du søge mig til et forfatterforedrag?


Kære lærere. 

Vil I have besøg af en forfatter i 2016 - 2017? 

Så søg puljen: "Børn og unges møde med forfattere og illustratorer" via Kunstfonden. 

DEADLINE: 1. September 2016


SØG HER!


Du kan enten søge besøg af en forfatter, eller også kan du søge om et besøg af forfatter & illustrator kommer ud på din skole. 

I alt kan skolen søge tre foredrag i puljen pr. ansøgningsrunde.

Fx har har jeg besøgt en udskolingsklasse i en folkeskole i nordsjælland med bogen "PARTIET" og en mellemtrinsklasse med "KLUBBEN."

Et forfatterforedrag bliver tilrettelagt specifikt til din klasse på din skole. Jeg har dog holdt en del foredrag og med en læreruddannelse og år som lærer i folkeskolen ved jeg, hvad det drejer sig om, når man står i klasserummet. Derfor trækker jeg på erfaringer og tilrettelægger et foredrag ud fra dine ønsker. Således kan foredraget vinkles efter behov. Jeg har gode erfaringer fra lærere og elsker at komme ud og besøge skoler med mine bøger.

Her er en guide til forskellige muligheder, alt efter klassetrin. Det enkelte foredrag tilrettelægges efter dine ønsker. Du er velkommen til at skrive til mig med spørgsmål fra alt til ansøgningsprocessen over uv-delen. Alt så at sige!


Ungdomsromanen: "Partiet" (7.-9.kl.) 

Jeg har også fået lavet en booktrailer til "Partiet" såvel som opgaver, der både inkluderer moderne markedsføring i politik, paneldebat hvor etik og moral er omdrejningspunktet, genrebevidsthed og kommunikation, dystopi, billedanalyse, skriveøvelser, Q&A mm. for udskolingseleverne.
Billedbogen: "Noas Ark II" (0.kl-3.kl.)

Her foreligger et foredrag der inkluderer filmklip med forfatter og illustrator, uv-opgaver, højtlæsning og opgaver. Så hvis eleverne er interesseret i processen: "Fra skitse til bog" (se foto med ikonet VILLEBY her på siden.) så er Noas Ark II oplagt.

Billedromanen: "Klubben" (3.-6.kl) 

Eleverne vil kunne anvende deres viden om beretttermodellen ved praktiske opgaver til denne bog, der bliver gennemgået i klassen, såvel som øvelser i oplæsning, nærlæsning af teksten og viden og billedets betydning for forståelse af teksten i denne bog, der har temaet at være uden for fællesskabet.

Gå direkte til Center for Undervisningsmidler og klik for at bestille et klassesæt her.

Romanerne: "Nelson og zombiefødselsdagen" (0.kl.- 3.kl.) & "Nelson på ulvejagt" (0.kl.- 3.kl.) 

Her vil eleverne blive underholdt med humor og action i en realistisk hverdagshistorie hos familien hvor drengen Nelson er hovedperson. Nelson er 9 år og går i 3. klasse. Har har altid andre planer end mor og far og lillebror og derfor går tingene altid anderledes hvad enten det er børnefødselsdagen, hvor Nelson inviterer til zombiefødselsdag eller det er sommerferien, hvor Nelson vil på ulvejagt grundet et væddemål med en klassekammerat.

Billedbøgerne: "Olivia bliver berømt" & "La Gazella dello Sport" til (0. - 2. kl.) 

Bøgerne handler om at ønske sig at blive berømt, selvom man bare er en defekt øresnegl og at finde ud af hvad man er god til (ved et tilfælde) når alt håb synes ude, og man er en gazelle på 6 år, og har prøvet alle sportsgrene i verden. Bøgerne er gode til oplæsning og samtale om at have drømme og ønsker og håb. 

Jeg glæder mig til at besøge dig og din skole.

PS: Jeg hjælper gerne med alt fra UV-delen til det praktiske vedr. ansøgningen. 

Send en mail på lineleonhardt@yahoo.dk 

Jeg glæder mig til at besøge din skole ;)

Dbh Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...