onsdag den 6. juli 2016

BOOK MIG

KONSULENT OG FOREDRAGSHOLDER

De typer opgaver jeg bliver spurgt om er oftest følgende:

Foredrag på skoler, workshops og lignende. 
Jeg har tidligere været hyret som foredragsholder i forbindelse med mine bøger KLUBBEN (mellemtrin) og PARTIET (udskoling). De fleste gange er dette blevet støttet af fonden: “Børn og unges møde med forfattere og illustratorer.
Det gør det billigt for skolen. (Halv pris). Mine priser for foredrag ligger normalt på 4.500,- / 5.000,- kr. (transport oven i) alt efter type og varighed.

Søg puljen her:

Med en læreruddannelse i baggagen og mange års erfaring på gulvet kan jeg også hjælpe med at tilrettelægge et undervisningsforløb. Enten ud fra mine egne værker, eller anden kendt børnelitteratur.

Skrivekursus for børn.
Jeg har i et par år undervist i skrivning. Jeg underviser pt. i Forfatterspirernes Skriveklub på Kbh Bibliotek. Her tilrettelægger jeg kreative skriveøvelser ud fra tema, genre med mere. Prisen ligger normalt på 4.500,- / 5.000,- kr. (transport oven i) alt efter type og varighed.

Hjælp til at skrive ansøgninger. 
Da jeg har siddet i ansøgningsudvalg og har en del erfaring med både at læse og skrive ansøgninger (har selv modtaget arbejdslegat fra Statens Kunstfond 3 år i træk), bliver jeg ofte spurgt, om jeg ikke lige kan læse en ansøgning igennem og give noter. Det gør jeg selvfølgelig gerne, men min erfaring taget i betragtning, og fordi jeg anser det for en del af mit professionelle virke, har jeg her en standardpris for denne konsulentydelse på 2.500,-

Mentor-kaffe.
Jeg elsker kaffe! Og jeg kan godt lide at dele ud af mine erfaringer og lytte til andre fortælle om det de virkelig brænder for. Jeg har taget en EmpowerMentor uddannelse hos Kisser Paludan og har gode erfaringer med at hjælpe folk videre med at nå deres drømme.
Men at mødes et sted med en håbefuld forfatterspire tager tid fra mit skriveri, og andre betalte opgaver, og derfor tager jeg altid betaling for en enkelt time, kr. 800,-, uanset om mødet tager en halv time eller tre!

Skriv en mail til mig, hvis du vil booke mig til noget af ovenstående eller noget helt andet.

lineleonhardt@yahoo.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...