fredag den 2. december 2016

Juleafslutning i Forfatterspirernes Skriveklub 2016Det var en stor fornøjelse, at være med til at afslutte endnu en fantastisk sæson i Forfatterspirernes Skriveklub.                                                             Tak til alle børn, der kom og læste højt af deres tekst i går. I er så seje. Også stor tak til publikum, der valgte at tilbringe den 1. december sammen med os på Bibliotekshuset på Rodosvej på Amager.                                                       Stor tak for introduktionen til bibliotekar,  Stine Hoffmeyer, til Helle for at styre lyden under oplæsningerne og tak til mine medundervisere: Liva Skogemann og Sandra Schwartz for at være med til at skabe så fine rammer for børnene denne aften. 
Jeg er så taknemmelig over, at jeg er mentor for de børn. Hvilken herlig lykke! 

Efterfølgende var der gang i bookningerne til næste års forårssæson, hvor jeg godt kan løfte sløret for at både Sandra Schwartz og Liva Skogemann og jeg selv kommer til at undervise.                                                                                            

Dette bliver min 3. sæson i Forfatterspirernes Skriveklub, og jeg er i skrivende stund allerede i fuld gang med at planlægge forårets undervisning. 

Det bliver en spændende sæson ude på Bibliotekshuset på Rodosvej;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...