Line Leonhardt

Line Leonhardt
Fotograf: Christiane Helsted Juul

mandag den 30. januar 2017

Hvermandag.dk - Jens Blendstrup

Dagens tekst fra hvermandag.dk er af Jens Blendstrup. Tak til hvermandag ;)

FEM JOBANSØGNINGER


Kære KCR Nedrivningsservice

Jeg er en ung mand knapt 55 :-), som godt kunne trænge til at få rørt mig lidt, gerne i jeres virksomhed. Jeg så jeres virksomhed i fuld gang i det gamle anlæg til morgen. Og jeg må sige: Det så godt ud, som I fjernede den gamle grønne gartnerpavillon, sten for sten, og træ for træ, og søm for søm. Det slog mig, hvor godt det er, der findes virksomheder, der som jer kan fjerne udtjente bygninger, som jo ellers bliver brugt til hashish og narkoindtagelse i området. Jeg har en vis erfaring med nedrivning, da jeg gennem mange år har revet private genstande ned, såsom træer og buske og for nyligt et hegn. Det kræver kræfter. Og det får I med mig. Jeg har kun én grænse, og det er de gode danske værdier, som jeg helst ikke vil deltage i nedrivningen af. Jeg bringer her en liste over de bygninger, jeg ikke vil deltage i fjernelsen af, ud over dem er der frit valg på alle hylder:
  • Biblioteker (en god dansk tradition for folkeoplysning)
  • Rådhuse (centralisering: Nej)
  • Skoler (viden var vejen for mig, det er den vel også for de kommende generationer)
  • DSB-billetkontorer (disse bør genindføres, da vi er en del voksne mennesker, der sætter pris på denne samtale ved køb)
  • Industri (på havnen. Meget moderne byggeri vil kun huse cafeer, vi er et arbejdende folk)

Kontakt Jørgen Usse ”Sømudtrækker” Gravesen for en uforpligtende samtale, der forhåbenligt kan føre til et job.


Til Skat

I anledning af jeres stilling som it-ansvarlig i Skat, ansøger jeg hermed om stillingen som ansvarlig for strømføringen mellem de af staten nedsatte helt centrale maskiner til udskrivning af regninger til stat og kommune. Jeg ansøger kort sagt om stillingen som it-elektriker hos Dem. Om mig kan det kort siges: Jeg er stabil og dygtig og har været det gennem et relativt langt liv.

PS Da jeg godt ved, det er uopfordret, og jeg næppe skal gøre mig store håb om en stilling hos jer, vil jeg bede jer have den ulejlighed at sende mig et afslag, da det er hulens svært at gå og vente.

Mvh. Jørgen Usse Gravesen. Korsør. Kontakt. Når som helst. Hvor som helst. Og alle vegne.


Kære Præstø Kirkekontor

Jeg er en ældre elektriker, der søger med lys og lygte efter et arbejde. Jeg ved godt, I ikke arbejder meget med strøm. Men jeg husker med gru min egen moders død, da hun lå lit de parade i det mørke kapel. Skulle der på nogen måde være brug for min ekspertise i forbindelse med dette, vil jeg uden skelen til den alvorlige situation kunne opsætte lys, hvorved den afdøde kan fremstå, om ikke levende, så dog behageligere at beskue. Jeg sender denne ansøgning upåagtet, at I ikke søger nogen til denne stilling, men I skal vide, at jeg har tænkt på det, lige siden jeg så min moder ligge der. Nuvel, hvad er min forbindelse til jeres ”hvilested.” Mit navn er Usse Gravesen. Og hvis I kigger i jeres ”analer”, vil I finde slægtens aner flere generationer tilbage. Jeg ejer derfor stor veneration for jeres sted. Faktisk er mit liv for intet at regne uden min opvækst i og omkring jeres dejlige kirkegård. Min fader haver mange gode venner, der ligge der. Om mig selv kan jeg sige: Jeg er i stand til at arbejde for mig selv. Ligesom min evt. belysning af jeres døde ikke vil fremstå vulgær, men taktfuld.

Med venlig hilsen
Jørgen Usse Gravesen


Kære Korsør Tæpper

Jeg er en midaldrende mand, der i livet har lavet ganske mange ting. De sidste 20 år har jeg været elektriker hos et større dansk el-firma. Når jeg ansøger jer, er det fordi jeg gennem årene har købt mangt et tæppe hos jer. At jeg i disse år ikke har været der i nær samme grad, skyldes tidernes ”krav” om blotlagt træ. Eller rent ud sagt: trægulve. Det er imidlertid kommet mig for øre, eller jeg har set det selv, at I ikke er særligt gode til at skilte med jeres tæppers kvalitet. Hvorfor ikke gøre dette bedre? Jeg foreslår en helhedsløsning! Lamper i gulv og loft. Evt. med drejeskinne, hvorved kunder, der kigger ind, kan drages til at se med lyset ind på jeres mange skatte. Jeg lover jer fuld tilfredshed eller ingenting. Da jeg stadig er på dagpenge! Slå til nu! Eller fortryd!

Mvh. Jørgen Usse Gravesen


Kære Smartos Group

Jeg er en festlig elektriker, der søger med ”hat og briller” efter en stilling hos Dem. Jeg læste netop i KorsørPosten i dag, at I er i en rivende udvikling, og som der så flot står ”snart må flytte til større lokaler fra Boeslunde til Skælskør”.  Jeg kan forstå, I står for både den lille og den store fest, firma og byfester ikke nogen hindring, og jeg må med skam melde, jeg aldrig har brugt jer før. Men det kan ændre sig! Min kone og jeg kommer til mange fester, ofte i telte sent om natten. I skal vide, at I med mig vil få den bedste ”dinner belysning”, ligesom jeg utvivlsomt vil kunne gøre Smartos Groups  ”showroom” endnu flottere med ”Jørgens lys”. Kald mig bare moderne, men halogenpærer giver altså et klarere lys. Og det fortjener I hos Smartos Group.

PS hvis job, er jeg villig til at formidle kontakten til min kones søster, der ofte holder voldsomt flotte fester og nok kan bruge jeres ”kreativitet.”

”Hold på hat og briller! Når kvaliteten betyder alt, og ansat ej laller!” Ring. Gerne aften. Da jeg går mange ture med min lille hund. Og besigtiger fest-telte som ren fritidsinteresse.

Mvh.
Jørgen Usse Gravesen
Jens Blendstrup, født 1968, debuterede i 1994 med Mennesker i en mistbænk. Seneste udgivelse er Slagterkoner og bagerenker (2016) om den arbejdsløse elmontør Jørgen Usse Gravesen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar