Line Leonhardt

Line Leonhardt
Fotograf: Christiane Helsted Juul

mandag den 27. februar 2017

Hvermandag.dk - Lars Frost



Dagens tekst fra hvermandag.dk er af forfatter, Lars Frost. Tak til hvermandag.dk ;)

90’erne

1. Jeg boede engang overfor et møntvaskeri.

2. Mine naboer er indianere.

3. Hun sidder på badebroen, og hendes ben går i luften over vandet, som damper i morgenkulden, som glimter som guld, som knager og brager. Og hun knuger en kat mod sit bryst, og broen giver sig under hendes vægt. Og hun svinger benene op på brædderne og retter benene ud.

4. Nu ligger kroppen i en bankboks i Østeuropa. Det er billigt og fuldt ud lige så komfortabelt som en galvaniseret metalkasse i Staterne. Hans hjerneimpulser udgår fra en konto i Schweiz. Han har sine barndomsminder på en separat konto med fortløbende serienummer. Hans korttidshukommelse er på tolvhundrede megabit – den fylder som en stationcar og ligger i flydende brint i en tank i hans forældres kælder. Tiden har indhentet ham. Savner han sin gamle drejeskivetelefon? Hvem ved. Spørg ham selv. Han lytter med på alle linier. Bare løft røret.
Lars Frost, født 1973. Debuterede med novellesamlingen Og så af sted til Wien, 2000. I 2013 udkom Kongskilde NS 5100. Seneste udgivelse er Med sværd og knipler, 2015 (en opsamling af romanerne: Smukke biler efter krigenUbevidst rødgang og Skønvirke).

Læs mere om Lars Frost her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar