mandag den 24. april 2017

BFF Vild med VildeBFF Vild med Vilde er netop udkommet på Forlaget Alinea. Læs mere om bogen her. Eller gå direkte til forlagets hjemmeside.

"Dette er flergangsbog, der kan bruges som en frilæsningsbog eller som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet.

Alinea er glade for at præsentere en rigtig god historie om den konflikt der kan opstå, når slyngvenindernes venskab bliver udfordret.

Best friends forever!

Ida og Emma er bedste veninder. BFF, best friends forever!
Men i dag starter en ny pige i klassen.

Pigen der åbner døren, har blå øjne og langt lyst hår.
"Hvor skal Vilde sidde?" siger Ida.
"Vilde kan sidde ved siden af dig," siger Mette.
Vilde går roligt ned mod Ida. Emma følger hende med øjnene, hun ser sød ud.
Bare hun kunne sidde sammen med Vilde.
Emma føler sig fra starten udfordret i forhold til den nye pige Vilde, og hun kæmper alt hvad hun kan for at fastholde sit nære forhold til Ida. Men det er ikke nemt og Emma har svært ved at styre sine følelser. Hun får afløb for sine frustrationer i en tegning, hvor hun får Emma og Vilde til at ligne syge Zombier.

BFF - Vild med Vilde er udtryksfuldt illustreret af Jan Solheim, og appellerer til målgruppen.

Rød Læseklub

Bogen udkommer i serien Rød Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdet og har et lixtal på 10. Hvis bogen skal bruges i undervisningssammenhæng er der udarbejdet læseforståelsesopgaver der gratis kan finde på www.laeseklub.alinea.dk."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...