fredag den 19. maj 2017

Børnebogscast nr. 11 - Arven fra 1967


Trine May, lærer, lærebogsforfatter og oplægsholder, gennemgår The Big Five som hun kalder de fem meget markante titler der udkom i 1967 og banede vejen for den moderne danske børnelitteratur. Det bliver en snak om børnesyn, nybrud og hvilke fem tendenser Trine ser her og nu. Og så er der MASSER af titler - se listen herunder og lån og læs alt hvad du ønsker.
Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?
Bibliotekar Julie Arndrup, der har 16 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.
Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...