onsdag den 3. maj 2017

Op på tasterne - Forfatterportræt af Line Leonhardt

Jeg har for første gang haft en praktikant.

Hun har været med mig rundt i mit liv i en uge. På Tegnestuen Pinligt Selskab og med på research til langt-pokker-i-vold. Et-sted-i-Danmark - et endnu hemmeligt sted, som er vigtigt ifht reseach til en kommende bog.

Julie, som min praktikant hedder, har i forbindelse med skolepraktikken skrevet et forfatterportræt af mig.
Egentlig lavede hun først et interview med mig, og så transkriberede hun det efterfølgende.

Pointen er god. Jeg er forfatter, fordi jeg er dårlig til at spille skuespil ;)

Læs forfatterportrættet på Julies blog her

PS: Hvis du kender nogle skrivelystne børn og unge, så undeviser jeg børn og unge i at skrive -  i sommeren på Birkerød Bibliotek, i Rudersdal Kommune, på "ForfatterCamp" i uge 31, og på "Forfatterværksted" på Museet, Mosede Fort i Greve Kommune i uge 27.

Jeg underviser også i næste sæson også på Ringsted Bibliotek og i næste sæson også (fortsat) på Forfatterspirernes Skriveklub i Bibliotekshuset på Rodosvej på Amager.

PPS: Tak for chokoladen, Julie. Den ville have været så smuk på et billede, men nogen har allerede ædt den. Sikkert andelskaninen. Typisk kaniner!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...