mandag den 26. juni 2017

Forfatterværksted på Mosede Fort i uge 27"Går du med en forfatter i maven - eller har du skrivekløe? Så udfold dig på dette forfatter-værksted sammen med forfatter Line Leonhardt.

Du får mulighed for at dykke ned i historien på Mosede Fort, hvor du guides igennem den spændende historiske fortælling om 1. Verdenskrig og livet i Danmark for 100 år siden. Her kan du få inspiration, når du går på opdagelse i den gamle bygning, hvor klavermusik, motorlarm og soldaternes snorken er med til at give en stemningsfuld oplevelse.

Museets historiske omgivelser bruges til at sætte den første dramatiske skriveøvelse i gang. Hver dag afsluttes med oplæsning, og vi garanterer for, at det er lærerigt - og så ovenikøbet på den sjove måde!

Line vil sørge for, at du får øje på dine styrker, og at du springer derfra med røde kinder og endnu mere skrivelyst. Du kan være nybegynder, eller også har du måske allerede forsøgt dig som forfatter i det skjulte.

Uden mad og drikke, duer forfattere ikke, så husk madpakken!

Sted: Mosede Fort, Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve
Alder: Fra 10 år og opefter

Tilmelding til en eller flere af dagene senest mandag 3/7 på e-mail mosedefort@greve.dk eller tlf. 2031 1914.

Ons. d. 5. juli 2017, kl. 11-14. (Fri entré) 

Tor. d. 6. juli 2017, kl. 11-14. (Fri entré)

Mosede Fort, Danmark 1914-18, Mosede Strandvej 87A, GreveLæs mere her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...