fredag den 21. juli 2017

Forfatterbesøg i Folkeskolen?Jeg har tidligere været på besøg i folkeskolen med med ungdomsroman, Partiet (udskolingsklasser - primært 7. kl. og 8. kl.) idet en lærer søgte om at få mig på besøg - og der efterfølgende blev tildelt støtte til dette fra kunstfonden.dk under puljen: "Børn og unges møde med forfattere og illustratorer."

Læreren sagde efterfølgende:" Det var virkelig et inspirerende besøg, og eleverne fik en masse fagligt udbytte af at kunne drøfte den læste bog (Partiet) med forfatteren selv. Kan varmt anbefales herfra."

Søg om et forfatterbesøg i folkeskolen her!


Jeg har på samme måde været på besøg med min billedroman, "Klubben."Her sagde læreren sådan:“Jeg kan på det varmeste anbefale et forfatterbesøg af Line Leonhardt. Line er uddannet lærer, men har erfaring fra både skuespil, tv og radio. Det formår hun at samle i sine forfatterbesøg, hvor hun udover at lede klassen, lever op til forenklede fælles mål, udfordrer eleverne og tager dem med på en rejse ind i forfatterlivet. Jeg havde glæde af, at have Line på besøg i min 4.klasse hvor hun tog udgangspunkt i hendes bog "Klubben". Den ramte med sit tema plet hos min 4.klasse og i den efterfølgende litteratursamtale blev eleverne klogere, både på hovedpersonen, men også på dem selv og selve livet. Arranger endelig et besøg med Line - jeg var begejstret fra start til slut!” 

Søg om et forfatterbesøg i folkeskolen her!

PS: Hvis du er i udskolingen kommer jeg også gerne på besøg med min nyeste YA - Realisme: "Jagttegn."

Læs mere om Jagttegn her.

Hvis du er indskolingslærer er nedenstående bøger relevante til forfatterbesøg. Husk, at man også kan søge om fx at få forfatter og illustrator ud sammen. Følgende illustratorer kan søges sammen med mig.  "Nelson i Rom", "Nelson og zombiefødselsdagen" og "Nelson på ulvejagt" er skrevet sammen med og illustreret af Palle Schmidt. Søg om et forfatterbesøg i folkeskolen her! NB: Der kommer også en julebog om Nelson, der hedder "Nelsons jul."BFF - Vild med Vilde er illustreret af Jan Solheim.

Grise i krise er illustreret af Palle Schmidt.

Søg om et forfatterbesøg i folkeskolen her!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...