lørdag den 9. september 2017

Børnebogsmarked - Palle læser højt af "Nelson i Rom" - d. 30 september 2017 kl. 13

Lørdag d. 30. sep kl.11-16 lægger Kulturstationen Vanløse hus til Børnebogsmarked.
Københavns Biblioteker inviterer til en dag med fokus på børnebogen. Vi ønsker at give forlag og læsere mulighed for at mødes i afslappede omgivelser på Kulturstationen Vanløse, der ligger lige ved metro og s-tog.
Børnebogmarked har boder med salg af bøger, oplæsninger, interviews og muligheder for at møde mange af de dygtige forfattere. Hvis det er godt vejr, er vi på Tagterassen Under Sejlet, og ellers rykker vi ind i den store sal og cafeen.
13.00 Palle Schmidt læser højt af Nelson i Rom, den seneste bog fra ham og Line Leonhardt. Bagefter kan du tegne det mest crazy der nogensinde er sket på en af dine ferier, sammen med Palle.
Her er hele programmet!
Program: 
Café-scenen:
11.30 Gunnar Wille, du ved; Skrumpens far. Men også aktuel med serien De Wille Drenge. Du kan ovenikøbet få en selfie med Skrumpen efter oplægget.
12.30 Julia Lahme, forfatter, mor og meget mere og Lisa Gardum Andersen, master i børnelitteratur, ansat ved Høst og Søn, taler om gode børnebøger til de 3-8 årige og hvorfor man skal læse dem – gerne højt.
13.30 Kathrine Assels, taler om Månen er en højttaler, der udkom i foråret, og som har fået en virkelig flot modtagelse og om Forsøgsbillens fodnoter, ill. af Kamila Slocinska, som udkommer ultimo aug.

14.30 John Kenn Mortensen og Benni Bødker, taler om deres uhyggelige fælles projekt, Julebestiariet.

15.30 Anne Sofie Hammer, lokal stjerne og forfatter til Villads fra Valby og flere andre herlige børnebøger, som hun fortæller om.

Under Sejlet, scenen på Tagterrassen:
(eller i børnebiblioteket, hvis det regner meget)

11.00 Nina Rafael læser højt af sin debutbog Line Grøn, en bog for de 9-12 årige og svarer gerne på børnenes spørgsmål om, hvordan det er at være forfatter.

12.00 Ellen Holmboe og Karen Vad Bruun i samtale om seriebøger og lystlæsning, god underholdning og det de 8-12 årige vil have.

13.00 Palle Schmidt læser højt af Nelson i Rom, den seneste bog fra ham og Line Leonhardt. Bagefter kan du tegne det mest crazy der nogensinde er sket på en af dine ferier, sammen med Palle.

14.00 Sandra Schwartz læser højt af sine bøger til de 6-12 årige og fortæller om sit forfatterskab.

15.00 Zakiya Ajmi læser højt af sine smukke billedbøger Pigen, der var sky, Fasters vasketøj og Damen, drengen og anden.
 
Andre aktiviteter på dagen i Flexsalen:
Forlag med boder på børnebogmarkedet: Forlaget Arvids / Forlaget Forlæns / Vild Maskine / Forlaget Torgaard / Forlaget Mellemgaard / Jensen og Dalgaard / Forlaget Cobolt / Forlaget vilde dyr / Corto / Forlaget fredag v. Line Kjeldsen Jensen / Løse Ænder / Ulven og Uglen / Forlaget Uro /
Pop-op tegnestuen Gult Selskab / Dansklærerforeningens forlag
Bogbyttebord – tag din pæne, brugte børnebog med og byt den til en anden. De bøger som ikke finder en ny læser på dagen giver vi videre til Læs for livet, som donerer biblioteker til bosteder for udsatte børn og unge.
Kreaworkshop – Giv historierne frit løb og slip fantasien løs og “Byg en billedbog” sammen med bibliotekar og designer Helle Laursen.
Biblioteksbod – få en snak med nogle af de dygtige børnebibliotekarer fra Københavns biblioteker, og hør om bibliotekernes mange forskellige tilbud.
Kulturstationens Cafe Oasen vil sælge mad og drikkevarer.
Forudbestil meget gerne din mad herunder, så har vi den klar til dig.
Bestil sandwich HER
 
Lørdag d. 30 sep. kl. 11-16 // fri entré 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...