torsdag den 12. oktober 2017

Børnebøger under en blå himmel på en septemberdag!

"Palle Schmidt var den næste på min liste over forfattere, som jeg gerne ville nå at høre. Det var først da han gik i gang, at jeg fandt ud af, at hans kone er Line Leonhardt, som også er forfatter. Hun havde imidlertid tabt sin telefon i toilettet og Schmidt fortalte, at deres liv var et ganske kaotisk af slagsen, som “nok også kommer med i bøgerne”. De har sammen skrevet serien om Nelson og hans familie, som blandt andet tager til Rom i den ene bog. Den læste han nemlig op fra. Der var mange børn til stede og han var virkelig god til at spørge dem undervejs, og særligt god til at lave forskellige stemmer til forskellige karakterer. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil komme til at anbefale bøgerne om Nelson mange gange de kommende år til både bibliotekslånere og venner med børn." 

Læs hele beskrivelsen fra dagen på Vanløse Kulturstation fra bloggeren: "Ord fra en bibliofil" her.

PS: Telefonen overlevede takket være overboens lyn-ris! Og scenen kommer med i næste Nelson bog, som vi er i gang med (imens vi venter på at næste nummer i Kaos i familien-serien: "Nelsons Jul" rammer jule-biblioteket!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...