fredag den 27. oktober 2017

Børnebogcast nr. 15 med Synne Lea

"I denne udgave af Børnebogcast snakker Julie og Lisa med forfatter Synne Lea - der taler norsk så smukt - om hendes bog Nattevagt. Det er digte for børn, men det er ikke noget fancyfint og meget svært. Tvært imod. Det er smukt og let at læse, og vækker mange følelser og tanker ved læseren/lytteren.
Bagefter anbefaler vi nogle af vores egne yndlingsbøger med rim, remser og nonsens. 
Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?
Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.
Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse."
Tak til Julie Arndrup, Lisa Gardum Andersen og Børnebogcast.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...