onsdag den 13. december 2017

Ellen og dramaskolen


I dag tog jeg forbi @eventyrteatret med en lille bogpakke. “Ellen og dramaskolen” er en realistisk bog i Magnolia-serien, der henvender sig primært til piger i alderen 10-13 år. 

Bogen er skrevet, imens jeg som mor har fulgt vores ældste datters oplevelser på dramaskolen, hvor hun til januar begynder på sit tredje år. Jeg er så glad for, at jeg har måtte følge eleverne på deres rejse fra optagelsen på dramaskolen og frem. 

Jeg har nydt de mange gode samtaler med Susanne, der er leder af Eventyrteatret - og jeg har været særdeles taknemmelig over de mange skønne timer i godt selskab på teatret sammen med andre forældre og børn - småt og stort er talt igennem, imens vi har siddet sammen og ventet i de bløde beige sofaer. 

Imens jeg nu spændt venter på lektørudtalelsen på bogen, glædes jeg over, at bogen er landet i et meget smukt cover lavet af @imperietdesign. 

Tak til Susanne og til alle ansatte på dramaskolen og teatret. En særlig tak til @gunvorreynberg, hvis skønne tekster måtte få lov at være med i bogen. Tak, til de eventyrlige rammer som I på teatret skaber for alle børn og unge. 

Læs her, hvis du vil vide mere om bogen: 

“Ellen, Mathilde og Astrid er bedste venner. De er altid sammen og elsker at lave danseserier, som de optræder med på skolen. En dag ser Ellen et teaterstykke med Eventyrteatret, og det bliver starten på et helt nyt kapitel i hendes liv. Hun søger ind på Eventyrteatets dramaskole - men hun er ikke den eneste, og pludselig bliver venskabet sat på prøve. For hvem bliver optaget? Og kan man godt være bedste venner uden at lave alting sammen? På dramaskolen lærer Ellen en masse nyt, og hun opdager, at det ikke kun er de andre piger, der er seje. Og så møder hun Mikkel, som er helt anderledes end drengene fra klassen... “ 

En særligt tak til min redaktør, Jonas og alle ansatte på @forlaget_alvilda
 – sammen med Forlaget Alvilda og Eventyrteatret her:  Eventyrteatret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...