tirsdag den 23. januar 2018

Børnebogcast - Kathrine Bach Pachniuk

Denne gang er Bibliotekat med hos Børnebogcast i en samtale om gode børnebøger og den personlige anbefaling ud fra devisen: "Sharing is caring!"

Der bliver nævnt rigtigt mange gode bøger.

Blandt andet nævnes vores serie:

"KAOS I FAMILIEN, der handler om Nelson og hans familie. I den her er de så i Rom... Den er rigtig sjov, simpelthen fordi den omhandler de her hverdagssituationer som måske lige blive karikeret derud, hvor det får det humoriske tvist, men alle kan genkende et eller andet... Den kan fungere som højtlæsning eller som selvstændig læsning... Så den er også rigtig nem at tage fat på. De er rigtig sjove. Line Leonhardt & Palle Schmidt har co-skrevet den. Og som lige har været i Indien til World Book Fair... De er altså også et rigtigt dygtigt par." (Citat fra samtale mellem Julie Arndrup & Bibliotekat i Børnebogcast januar 2018) 

Tak for de fine ord og for anbefalingen af: "Nelson i Rom," som Palle Schmidt og jeg har skrevet og Palle har illustreret og som Forlaget Calibat har udgivet.

Lyt med til interviewet her!

Tak til Julie Arndrup for Børnebogcast.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...