Om mig

Jeg er mor til to piger på 9 og 13 år og gift med illustrator og forfatter, Palle Schmidt.

Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium i 2009 og fra Forfatterskolen for Børnelitteratur fra 2012-2014. Ligeledes fra Gladiatorskolen i 2018.

Jeg har udgivet bøger siden 2009, hvor jeg debuterede på Politikens Forlag med billedbogen: "Noas Ark II." Siden er jeg også udkommet på flere forskellige forlag: Gyldendal Uddannelse, Lamberth, Carlsen, Calibat, Alinea, Fahrenheit & Alvilda.
Der er i skrivende stund flere udgivelser på vej.

Jeg har også lavet børne-tv på DR Ultra, dubbet til PS3spillet Ratchet & Clank, været statist på Det Kongelige Teater igennem mange år og spillet med i Studenter Revyen.

Jeg har undervist børn og unge i at skrive og arbejdet i en del år som lærer. Jeg har tidligere været fastansat på bl.a. Sjælsøskolen og Skolen ved Søerne.

Jeg underviser i skrivning hos Forfatterspirerne Skriveklub - Københavns Bibliotekers skriveklub og har også holdt skriveworkshop på Mosede Fort og Birkerød Bibliotek, Skolen på Nyelandsvej, Skolen på Islands Brygge mm. Jeg har været med i Dansk Kunstnerråds pilot projekt, Kunstner i Klassen (KIK) på Hurup Skole og Tingstrup skole og underviser desuden på Forfatterskole for unge på Ringsted Bibliotek. Envidere skal jeg varetage undervisningen på det kommende Akademi K i Ringsted.

Jeg har lavet interviews om mine bøger, holdt foredrag på skoler og læst højt til forskellige arrangementer.

Hvis du ønsker at booke mig, så skriv en mail på lineleonhardt@yahoo.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...