tirsdag den 24. juni 2014

Forfatterbesøg til næste skoleår?

Nu kan der igen søges om et forfatterbesøg. Deadline 1. september 2014. Det er gratis for skolen og selve ansøgningen tager ikke lang tid.
Sidst jeg blev støttet, var jeg på besøg i en 6. kl. med min billedroman; KLUBBEN. (Udgivet på Gyldendal Uddannelse, 2013) Det var en rigtig god oplevelse. Ikke kun for mig, men for alle i klasselokalet. 
Så derfor tøver jeg ikke med at reklamere for mig selv og dette fantastiske tilbud. Om Klubben skrev de i lektørudtalelsen: "Samlet konklusion:En god, men barsk historie, som indholdsmæssigt vil være fin til samtale i undervisningssammenhæng. Anbefales til børnebiblioteker og skolernes læringscentre." 

Gå direkte til Center for Undervisningsmidler og klik for at bestille et klassesæt her.
Kontakt mig på mail: lineleonhardt@yahoo.dk, hvis du har spørgsmål. 
Se et eksempel på Lars Muncks illustrationer til KLUBBEN:
PS: Tøv ikke med at søge om et forfatterbesøg, hvis du har elever i overbygningen. Ny ungdomsroman udkommer i efteråret 2014 til denne gruppe. Jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om dette.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tør du, Mille? 🐴 Lektør 🐴

“ Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste.” & “Anbefales indkøbt til både PLC og folkebibliotek”   Mange tak for d...